500 pufuri

1 2 3

Ţigările electronice de unică folosinţă de 500 pufuri

Ţigara electronică de unică folosință este un dispozitiv de fumat ce conţine lichid cu nicotină. Când este încălzit, lichidul se evaporă, creând nori de abur. Aceast fapt simulează procesul de fumat al unei țigări obișnuite.

Avantaje față de alte dispozitive

Ţigara electronică de 500 de pufuri este unul dintre cele mai mici dispozitive din punct de vedere al numărului de pufături. Însă, nu sunt lipsite şi de avantajele următoare:

 • Mărimea.
  Pentru a încălzi un volum mic de lichid nu este nevoie de putere mare, ce face ca e-ţigările de 500 pufuri să fie foarte compacte. Sunt convenabile de luat oriunde, pentru că uşor incap in orice buzunar.
 • Ușor de folosit.
  Acest tip de dispozitiv nu necesită întreținere. După deschiderea ambalajului și îndepărtarea autocolantelor și capacelor de protecție, poate fi utilizat imediat. Nu trebuie alimentat sau încărcat.
 • Cantitatea mică de vapori
  La fumat, se formează o cantitate mică de vapori. Acest lucru permite să nu atragi atenția celor de împrejur când fumezi și să nu deranjezi pe nimeni.
 • Prevalență ridicată.
  Dispozitivele de acest tip sunt foarte frecvente și se vând, atât în magazinele obişnuite, cât și în magazinele online, ce face să găseşti mărcile și aromele preferate mult mai ușor.
 • Preţul.
  Indiferent de brend, aceste produse sunt disponibile la un preţ accesibil pentru un număr mare de cumpărători.

Unde cumperi țigările electronice pentru 500 de pufuri?

Deşi aceste dispozitive sunt foarte frecvente, cel mai convenabil de le cumpărat este într-un magazin online, de exemplu pe site-ul puff.md, deoarece:

 1. Vei economisi timpul.
  Nu trebuie să conduci prin oraș, să stai în ambuteiaje, să cauți un loc de parcare etc. Achiziția poate fi făcută de acasă în orice moment convenabil.
 2. Ai o gamă largă la alegere
  Dacă ceri la magazin un anumit gust, s-ar putea să nu-l aibă în stoc. Pentru comenzile din magazinul online, mărfurile sunt livrate imediat de la depozitul furnizorului, astfel, sortimentul poate fi mult mai mare.
 3. Ai posibilitatea să compari produsele şi preţurile fără grabă
  Site-ul este foarte convenabil pentru a compara ceea ce vrei să cumperi. Toate caracteristicile sunt indicate detaliat și vei fi permanent sigur că ai cumpărat exact produsul potrivit fără a sta la coadă.
 4. Livrare confortabilă.
  Pentru fiecare sunt disponibile mai multe tipuri de livrare, ce face posibilă planificarea timpului comfort de primire.

Comandă țigări electronice la 500 pufuri pe site-ul nostru.
Avem un preţ avantajos şi livrare gratuită în toată Republica Moldova, pentru comenzile de peste 500 lei.
Iar dacă doreşti comanda urgent – există livrarea rapidă, în două ore după confirmarea comenzii.

Abonați-vă la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente știri, promoții și oferte. Vă promitem că nu vă vom deranja prea des.

  Această resursă este destinată numai adulților. Ministerul Sănătății Republicii Moldova avertizează că fumatul dăunează sănătății tale.

  © PUFF.MD 2023