800 pufuri

Ţigările electronice de unică folosinţă pentru 800 pufuri

Ţigara electronică de unică folosință este un dispozitiv care, folosind temperatura înaltă, vaporizează un lichid ce conține nicotină și imită procesul de fumat al țigărilor obișnuite.

Avantaje față de alte dispozitive

Țigările electronice cu 800 de pufuri sunt unul din cele mai populare tipuri de e-țigări de unică folosință, deoarece:

 • Sunt foarte compacte şi încap uşor atat în geantă cât şi în orice buzunar. Datorită acestui fapt, le poți lua cu tine aproape oriunde.
 • Nu necesită reîncărcare sau umplere suplimentară cu lichid. Bateria acestor dispozitive este proiectată exact pentru cantitatea de lichid pe care a umplut-o producătorul.
 • Datorită volumului mic de aburi și absenței mirosului de tutun, îţi permit să nu fii în evidență când fumezi, deasemenea fac posibil vaping-ul în mai multe locuri decât țigările obișnuite.
 • Ele se vând peste tot, atât în magazinele obişnuite, cât și în magazinele online, așa că nu este o problemă de a găsi un dispozitiv nou pentru a-l înlocui pe cel uzat.
 • Prețul nu este mare, şi aceasta le permite să rămână accesibile pentru majoritatea cumpărătorilor.

Unde cumperi țigările electronice pentru 800 de pufuri?

Noi, întotdeauna recomandăm să cumperi țigările electronice și alte produse pentru ele de pe site-ul nostru puff.md, deoarece:

 1. Magazinul nostru online are o gamă largă de diferite dispozitive pentru fiecare gust. Ai posibilitatea de a vizualiza întreaga gamă disponibilă într-un singur loc și vei fi întotdeauna sigur că produsul dorit este în stoc.
 2. Economiseşti mult timp și nu trebuie să pleci nicăieri în căutarea mărcilor sau aromelor preferate. Cumperi ceea de ce ai nevoie, fără cozi, la un preţ avantajos şi cu livrare rapidă.
 3. Este îndămânos să compari prețurile și produsele între ele. În magazinul nostru online, produsele au descrieri și caracteristici detaliate, care te vor ajuta să faci o alegere, iar dacă ai întrebări, există o consultație online.
 4. Pentru fiecare cumpărător sunt disponibile mai multe tipuri de livrare, ce face mult mai comodă planificația timpului când doreşti să primeşti mărfurile la locul potrivit.

Comandă țigări electronice la 800 pufuri pe site-ul nostru puff.md.
Avem un preţ avantajos şi livrare gratuită în toată Republica Moldova, pentru comenzile de peste 500 lei.
Iar dacă doreşti comanda urgent – există livrarea rapidă, în două ore după confirmarea comenzii.

Abonați-vă la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente știri, promoții și oferte. Vă promitem că nu vă vom deranja prea des.

  Această resursă este destinată numai adulților. Ministerul Sănătății Republicii Moldova avertizează că fumatul dăunează sănătății tale.

  © PUFF.MD 2023