Cartridge pentru sisteme POD

Cartuşele pentru ţigări electronice: cum le alegem

Cartușul pentru țigăra electronică este o componentă electronică. În acest rezervor se depozitează lichidul aromatizat.

Cartuşele pentru sistemele POD: de care pot fi

Cartuşele pentru ţigări electronice pot fi de două tipuri:

  • goale,
  • preventiv umplute.

Cartuşele goale

Principalul avantaj al cartuşelor goale, este că le puteți umple cu orice lichid, indiferent de producător.

Îți place să experimentezi cu aromele lichidelor? Atunci alege cartușele pentru țigări electronice goale. Şi, chiar dacă rămâi fără lichid, de exemplu, la birou sau la o petrecere, îl poți împrumuta de la un fumător cunoscut.

Cartușele goale sunt cu element de încălzire încorporat sau cu vaporizator înlocuibil.

Dacă ai grijă de ecologie, alege cartușele cu vaporizator înlocuibil – ele mai puţin poluează planeta. În plus, cheltuelile pentru utilizarea acestor cartușe sunt mai mici, decât pentru cartușele cu element de încălzire încorporat.

Cartuşele preventiv umplute

Principalul avantaj al cartuşelor umplute preventiv, este că nu trebuiesc reumplute după ce se termină. Prin urmare, dacă 5-10 arome ale unei mărci sunt suficiente pentru tine, poți da preferință acestui tip de dispozitive.

Ele sunt potrivite pentru utilizatorii, care doresc să întrețină dispozitivul cât mai puțin.

Cum să alegi un cartuş pentru ţigara electronică

  1. Asigurăte de compatibilitatea cartușului și a POD-ului înainte de a comanda componenta. Fiecare brend produce cartușe specializate pentru fiecare POD sistem. În cazuri foarte rare, cartuşele de la diferite mărci vor fi compatibile. Chiar și în cadrul aceluiași brand, cartuşele şi POD-urile din serii diferite, pot să nu se potrivească unul cu celălalt.
  2. Luați în considerare rezistența din cartuș. Pentru fumatul confortabil, de obicei, sunt potrivite cartușele cu o rezistență de 0,70Ω. Cu cât rezistența este mai mare, cu atât volumul de fum este mai mic.
  3. Alege numai produsele certificate. Toate produsele de pe site-ul puff.md sunt certificate. Aceasta înseamnă că calitatea lor corespunde standardelor internaționale. Prețul pentru produsele certificate nu este cu mult mai mare decât pentru ţigările electronice interzise în Moldova şi nu merită riscul.

Poţi comanda cartușe pentru ţigări electronice pe site-ul nostru puff.md.
Livrarea peste 500 lei este gratuita.

Abonați-vă la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente știri, promoții și oferte. Vă promitem că nu vă vom deranja prea des.

    Această resursă este destinată numai adulților. Ministerul Sănătății Republicii Moldova avertizează că fumatul dăunează sănătății tale.

    © PUFF.MD 2023