Grinder

1 2 3

Grinder pentru tutun: cum să alegi

Grinder – un dispozitiv special care ajută la măcinarea tutunului. Sunt compacte și plăcute din punct de vedere estetic. Grinder-ele sunt îndămânoase pentru a le purta, oriunde, astfel, poți rula întotdeauna o țigară din tutun proaspăt.

Din ce materiale sunt fabricate grinder-ele?

  1. Metal – cel mai popular material pentru un grinder este metalul. Grinder-ele metalice sunt puternice, durabile, ușoare și estetic plăcute. Nu absorb mirosurile și pot fi folosite pentru depozitarea și transportul tutunului.
  2. Lemn – unii fumători aleg grinder-ele din lemn. Ele par mai autentice decât metalul, dar acest tip de râşniţă pentru tutun nu este foarte practic. Ar fi bine să nu foloseşti aşa grinder pentru depozitarea stuff-ului, mai ales dacă fumezi diferite amestecuri, deoarece lemnul absoarbe mirosurile.
  3. Plastic- cele mai puțin convenabile și estetic plăcute sunt dispozitivele din plastic. Poţi cumpăra unul, de exemplu, într-o călătorie, pentru ca detectorul de metale să nu reacţioneze la el.

La ce ar trebui să atragi atenția, atunci când alegi un grinder?

  1. Metoda de măcinare – râşniţa pentru tutun poate fi mecanică sau electrică. Într-un grinder mecanic, tutunul trebuie zdrobit manual, de exemplu, prin răsucirea capacului dispozitivului. Când foloseşti unul electric – doar apeşi pe buton.
  2. Elementele de tăiere- lementele de tăiere sunt componentele care determină cât de fin și eficient va fi măcinat tutunul. Cei mai buni dinții sunt în formă de diamant. Cele mai puțin productive sunt grinder-ele cu cuişoare.
  3. Design-ul  – În funcție de tipul de design, grinder-ele pot fi simple sau complexe. Dacă grinder-ul are un design simplu – este cu un singur compartiment în care sunt amplasate elementele de tăiere. Un dispozitiv cu design complex are mai multe compartimente, de exemplu, un compartiment pentru măcinare, sortare, cernere și așa mai departe.

Desigur, acasă sau la o petrecere, poți tăia, odată, tutunul şi cu foarfecele de unghii. Dar folosirea unui grinder ușurează mult viața unui fumător. În primul rând, nu pierzi kief-ul. În al doilea rând, nu rişti să te tăi. În al treilea rând, ai o capacitate de depozitare și transport a tutunui.

Poți comanda grinder-e pe site-ul puff.md. Aici găseşti grinder-e metalice şi rezistente, de diferite diametre și culori. Livrare gratuita – de la 500 lei.

Abonați-vă la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente știri, promoții și oferte. Vă promitem că nu vă vom deranja prea des.

    Această resursă este destinată numai adulților. Ministerul Sănătății Republicii Moldova avertizează că fumatul dăunează sănătății tale.

    © PUFF.MD 2023