Joints

1 2 3

Joint-te: cum să alegi

Joint-ul sau un con de rulare este o bucată de hârtie pre-rulată pentru fumat. De obicei, toate ingredientele din el sunt naturale, inclusiv adezivul. De exemplu, producătorii cel mai des folosesc zahăr sau sirop de arțar pentru a fixa hîrtia într-un joint.

Cum se deosebesc joint-ele

  1. După mărime: primul lucru la care ar trebui să atragi atenția atunci când alegi conurile, este dimensiunea. Standard – 76-78 milimetri lungime, King Size – 110.
  2. După materiale: producătorii pot rula joint-ele dintr-o varietate mare de materiale. Cea mai bună opțiune este hârtia de cânepă. O alternativă este hârtia de orez sau conurile de celuloză. Aceste trei materiale sunt subțiri și translucide. Ele asigură fumatul confortabil, estetic și, de asemenea, ard lent și uniform.
  3. După gust: unii producători adaugă arome pe hârtie. Trebuie să ai în vedere faptul că aşa ingrediente pot schimba semnificativ gustul staff-ului.

De ce are sens să dai comandă de joint-e

  1. Forma ideală: producătorii rulează hârtia subțire într-un con perfect. Să faci singur un joint cu această formă este destul de dificil. Apropo, joint-ele gata făcute nu se desfac în timpul fumatului.
  2. Set complet: majoritatea conurilor vin în set cu un filtru potrivit. Nu îngreunează fumatul, nu trebuie să-l alegi separat ori să-ţi faci griji, să nu cadă din joint.
  3. Viteza: vrei să fumezi un joint? Tot ce trebuie să faci este să umpli conul cu stuff – asta durează mai puțin de un minut. Apropo, conurile se vând în ambalaj comod – hârtia în el nu se ghemueşte și nu se desface.

Poți comanda joint-e și accesorii pentru ele pe site-ul puff.md. Aici găseşti conuri standard și King Size realizate din hârtie subțire și ingrediente naturale. Livrare gratuita – de la 500 lei.

Abonați-vă la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente știri, promoții și oferte. Vă promitem că nu vă vom deranja prea des.

    Această resursă este destinată numai adulților. Ministerul Sănătății Republicii Moldova avertizează că fumatul dăunează sănătății tale.

    © PUFF.MD 2023