Lichide pentru țigările electronice

Alegem lichide pentru ţigări electronice

Există multe lichide pentru ţigări electronice care se diferă între ele după gust, componenţă şi concentraţia de nicotină.

Componenţa lichidelor pentru ţigări electronice

De obicei lichidele pentru ţigări electronice constau din 4 ingrediente:

 • Aromatizator este un ingredient artificial care predă lichidului aromă. Toate aromatizatoarele care intra în componenţa produselor de pe site-ul nostru puff.md sunt inofensive şi au certificatele necesare.
 • Propilenglicol este un ingredient care intră în componenţă la multe medicamente şi produse alimentare.Cu ajutorul lui nicotina şi aromatizatorul se dizolvă în lichid.
 • Glicerina este o substanţă inofensivă care, atunci când este încălzită, se transfomă în vapori şi crează efectul de fum.
 • Nicotina ca componentă a lichidelor pentru ţigări electronice, poate fi de două tipuri: naturală şi sintetică sau de sare.
  Ţigările electronice de tip POD sunt destinate pentru nicotina de sare.

Cum alegi lichidul

 1. Atrage atenţia la proporţia propilenglicol/glicerină. Cele mai populare sunt 60/40, 80/20, 90/10, 70/30. Cu cât mai mult proporţia conţine glicerină, cu atât mai mulţi vapori se vor produce şi cu atât mai slab pronunţat va fi gustul. Cu cât mai mult propilenglicol, cu atât mai pronunţat este gustul. Cea mai universală proporţie este 50/50.
 2. Alege tipul de nicotină – naturală sau sintetică.
  Ţigările electronice de tip POD sunt destinate pentru nicotina sintetica sau de sare. Foarte rar utilizatorii alimentează POD-urile cu nicotină naturală.
 3. Alege concentraţia de nicotină. De obicei conţinutul de nicotină în lichid este până la 20 mg/ml. Cu cât e mai mare concentraţia de nicotină, cu atât mai puţine pufuri sunt necesare pentru a simţi efectul.
 4. Alege aroma care îţi place. Aroma lichidelor pentru ţigări electronice nu influenţează la tărie.

Cele mai populare arome sunt:

 • măr,
 • tutun,
 • fructe de pădure,
 • vişină,
 • mango,
 • mentă.

Preţul la lichide deasemenea nu depinde de gust. În cadrul aceleiași mărci și serii, lichidele cu diferite arome costă la fel.

Ai posibilitatea de a comanda lichide pentru ţigări electronice pe site-ul nostru puff.md.
La alegere sunt – Claud liquid, BalMy liquid şi Flonq liquid.
Pentru comenzile de la suma de 500 lei – livrarea pe teritoria Republicii Moldova este gratuită.
Iar pentru cei mai nerăbdători există livrarea rapidă, în termen de două ore după confirmarea comenzii.

Abonați-vă la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente știri, promoții și oferte. Vă promitem că nu vă vom deranja prea des.

  Această resursă este destinată numai adulților. Ministerul Sănătății Republicii Moldova avertizează că fumatul dăunează sănătății tale.

  © PUFF.MD 2023