Bonguri

1 2 3 4 8 9 10

Bong de sticlă pentru fumat: avantaje

Bong-ul de sticlă este un dispozitiv special pentru fumat. Bong-urile pot fi produse din diferite materiale – ceramică, silicon, acril și multe altele. Dar cel mai popular material pentru bong este sticla.

Avantajele bong-urilor din sticlă

 1. Ecologic şi rezistent la căldură: sticla este un material rezistent la căldură, care, cu ușurință, suferă schimbările de temperatură. Și chiar atunci când este încălzită, ea nu emite compuși nocivi pentru organism.
 2. Uşor de întreţinut: bong-ul de sticlă este ușor de curățat – doar clăteşte-l cu apă caldă și puțin bicarbonat de sodiu. În plus, poate fi curățat destul de des. Principalul – să nu foloseşti apă clocotită.
 3. Fără miros: sticla nu absoarbe mirosurile străine.
 4. Fumatul confortabil: bong-ul de sticlă este perfect pentru răcorirea și filtrarea fumului.
 5. Estetic: din sticlă, poţi comanda bong aproape de orice formă.

Singurul dezavantaj a bong-ului de sticlă, este fragilitatea acestuia. Prin urmare, dacă intenționezi să foloseşzi un bong în afara casei, îţi recomandăm să faci comandă la un dispozitiv din alt material, sau să cumperi un bong din sticlă cu husă de protecție.

Ce tipuri de bong-uri există?

 1. Straight Tube: forma cea mai clasică a bong-ului este de un vas drept cu diametru de fund mediu. Straight Tube este foarte potrivit pentru începători. În primul rând, este ușor de curățat. În al doilea rând, prețul pentru un bong de această formă este, de obicei, mai mic decât pentru dispozitivele de alte forme.
 2. Beaker Style: bongurile Beaker Style au forma unui pahar conic. O altă proprietate distinctivă este că diametrul inferior e mult mai mare în comparație cu forma clasică.
 3. Bend Bong: particularitatea unui bong de această formă este tubul superior curbat. Aşa bong se potriveşte perfect pentru a răci fumul.

Poţi comanda un bong de sticlă pe site-ul puff.md. Aici găseşti toate tipurile de forme clasice (Straight, Beaker și Bend), precum și bong-uri cu design-e şi forme neobișnuite. Livrare gratuita – de la 500 lei.

Abonați-vă la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente știri, promoții și oferte. Vă promitem că nu vă vom deranja prea des.

  Această resursă este destinată numai adulților. Ministerul Sănătății Republicii Moldova avertizează că fumatul dăunează sănătății tale.

  © PUFF.MD 2023