Catalogul țigărilor electronice

Urmărește produsele noi

Alăturați-vă canalului nostru Telegram

Comandă online

Alege-ți gustul acum

Vizitați magazinele noastre

Vă așteptăm cu drag în magazinele noastre

Știri

Bine ați venit la magazinul unde puteți cumpăra țigări electronice de unică folosință (POD-sisteme) cu livrare în Chișinău și Moldova. Țigara electronică de unică folosință (sau POD-sistemul) este cel mai simplu și mai accesibil sistem de vaping care poate înlocui cu drepturi depline țigările clasice. Țigările electronice de unică folosință nu necesită nici întreținere regulată, nici abilități speciale, iar țigările electronice de unică folosință Balmy și Elf Bar oferă o gamă largă de arome.

Magazinele de țigări electronice din Chișinău și Moldova oferă mai multe tipuri de POD-sisteme: țigări electronice reutilizabile și țigări electronice de unică folosință. Cele din urmă, POD-sistemele de unică folosință, sunt cele mai solicitate de către iubitorii de vaping cu arome. Motivul este ușurința de utilizare, comoditatea și gama de arome.

Țigara electronică de unică folosință este un POD-sistem convențional, dar cu o durată de viață limitată (număr limitat de pufuri). Bateria unei țigări electronice are o anumită durată de viață, cărtușul reprezintă volumul de lichid de țigară electronică, iar lichidul de țigară electronică reprezintă aroma. Când bateria este complet descărcată sau când nu mai are lichid pentru țigara electronică, trebuie să cumpărați o nouă țigară electronică. Cel mai bun loc în Chișinău și Moldova, de unde puteți cumpăra țigară electronică de unică folosință cu livrare este magazinul nostru.
Vezi Produsele